lampa för badrum
Nyheter

Snygga lampor från Belid

Om det är så att du vill satsa på designlampor, så är det inte fel att satsa på lampor från Belid. Alla dessa lampor, de tillverkas i Varberg, Sverige. I deras fabrik har de bland annat en egen design- och konstruktionsavdelning. De har även en prototypverkstad samt en syateljé. Dessutom har en maskinpark för metallbearbetning. Lampor från Belid är präglade av ett genuint hantverk och hög kvalitet.  Om du vill satsa på Belid vägglampa och taklampa, så kan du hitta det hos Lamp24. 

Det sortiment som finns av Belid lampor, de kännetecknas av kvalitetslampor i skandinavisk design. Det är rena, avskalade linjer samt enkla former som möter en bra funktionalitet. Dessa lampor är tidlösa och passar bra in i de flesta rum. Från detta märke hittar du populära klassiker såsom Gloria, Picasso, Cato och Diablo.

Tips för att hitta rätt taklampa

Om det är en Belid taklampa du funderar på att satsa på, så finns dessa i flera varianter. Bland annat finns de som takpendlar. Du kan välja mellan ett stort urval av olika modeller, storlekar och färger. Sedan så har de även plafonder, så väl som spotlights, som även de går att ha som taklampa. När du ska köpa en taklampa, oavsett om det är av märket Belid eller annat märke, så finns det en del saker att tänka på. Bland annat bör du fundera på var den ska hänga samt vad för funktion du vill att den ska ha.

Det kan spela en hel del roll om taklampan ska hänga i hallen, sovrummet, köket eller i vardagsrummet. För det bestämmer även funktionen för den. Så det kan vara bra att reda ut detta före du köper dig din taklampa. 

Tips för att hitta rätt vägglampa

Om det är en Belid vägglampa du är ute efter, så finns det flera snygga varianter att välja mellan. Fördelen med en vägglampa är att den kan sprida ett bra ljus, utan att den tar upp allt för mycket plats. En Belid vägglampa kan du använda som en snygg inredningsdetalj så väl som funktionsbelysning eller som läslampa.

När du ska köpa dig en vägglampa, så är det även här bra att fundera på vissa saker. Bland annat var den ska sitta, hur högt den ska sitta samt vilken funktion du är ute efter. En vägglampa passar bra i de flesta rum, så som hallen, sovrummet, badrummet, barnens rum, vardagsrummet och så vidare. Se bara till att placera den på ett bra sätt. Det så att du får allra störst nytta av din lampa.

Snygga Belid vägglampor och taklampor

Om det är så att du vill satsa på Belid vägglampa och taklampa, så se då till att kolla in Lamp24. De har inte bara vägglampor och taklampor av detta märke, utan det finns även Belid bordslampa, golvlampa samt en massa andra sorters lampor av detta märke. Hos denna butik kan du hitta lampor från flera olika kända och mindre kända tillverkare. Det är smidigt att kunna handla dina lampor online. 

 

Comments Off on Snygga lampor från Belid